Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta twarogowo-jajeczna

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szczypiorek posiekany 3 łyżki
śmietana 18 proc 1 kubek
sól 1 łyżeczka
twaróg 1/2 (półtłusty)
jajko ugotowane na twardo 6 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta twarogowo-jajeczna

Twaróg miksujemy z śmietana i solą .Dodajemy szczypiorek i posiekane jajka mieszamy .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rakow2
rakow2 10.01.2012 19:33
dobra na kanapki
Kopiko1983 12.02.2011 11:39
Pyszne śniadanko!
marta639 17.09.2010 21:31
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak