Pasta twarogowo-jajeczna

Pasta twarogowo-jajeczna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szczypiorek posiekany

    3 łyżki
  • śmietana 18 proc

    1 kubek
  • sól

    1 łyżeczka
  • twaróg

    1/2 (półtłusty)
  • jaja na twardo

    6 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Twaróg miksujemy z śmietana i solą .Dodajemy szczypiorek i posiekane jajka mieszamy .

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

rakow2

10.01.2012 19:33
dobra na kanapki

Kopiko1983

12.02.2011 11:39
Pyszne śniadanko!

marta639

17.09.2010 21:31
fajne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat