Składniki:
wątróbki cielęcej | 4plastry |
pieczarek | 15dag |
pęczek młodej cebuli | |
łyżka masła | |
ryż | 20dag |
białego wina | 125ml |
mąki | 8dag |
jaja | 2 |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 12dag |
sól | |
olej do smażenia |
wątróbki cielęcej | 4plastry |
pieczarek | 15dag |
pęczek młodej cebuli | |
łyżka masła | |
ryż | 20dag |
białego wina | 125ml |
mąki | 8dag |
jaja | 2 |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 12dag |
sól | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: