Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Golonki w kapuście

2.0
(3)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

golonki 1 kg
kapusta kiszona 100-200 gram
marchew 100 gram
cebula 100 gram
sól, pieprz itp

Przepis i sposób przygotowania na: Golonki w kapuście

Golonk oczyścić, marchew oczyścić i zetrzeć na tarce o grubych oczkach, cebulę posiekać, kapustę drobno pokroić. Golonk ułożyć w naczyniu żaroodpornym i obłożyć warzywami. Przyprawić, wlać 100 ml wody. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200˚C. i piec ok. 1,5 godz

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 16.06.2013 18:33
pyszna golonka
ankaryba 12.04.2013 14:03
to coś dla mojego taty :-)
TEtalicha 29.11.2012 21:06
pysznosc
Wafelek2601 17.09.2012 08:47
rewelacja!
dianix 17.02.2012 13:56
swietny przepis
Iwona51
Iwona51 09.08.2011 10:22
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak