Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parówki zapiekane z gorgonzolą

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

parówki 4 sztuk
GORGONZOLA 10 dag
keczup pikantny

Przepis i sposób przygotowania na: Parówki zapiekane z gorgonzolą

Parówki nacinamy po środku. Smarujemy serem gorgonzola i połowę lub całość polewamy keczupem. Zapiekamy do momentu gdy ser zacznie się topić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

BernadettaP 03.03.2012 09:43
Takich paróweczek jeszcze nie jadłam i pora to zmienić !
Karol P 07.01.2012 20:25
parówki świetne
edyta44 10.10.2011 09:00
sprawdzilam smaczne
goofy9 29.09.2011 22:36
super
Izabela/bella81 06.05.2011 10:04
apetyczne:)
angelika14 12.04.2011 10:18
ślicznie podane
edyta44 30.03.2011 22:54
ciekawy pomysl
Koper 13.02.2011 22:31
ale masz fajny pomysł :) wykorzystam :)
pacpaw 09.02.2011 15:15
hehe miło :o) Ale faktem jest, że do smaku gorgonzoli trzeba się przyzwyczaić.
jolajka 09.02.2011 14:59
zapleśniałe ale pyszne- tak określił mój 10-letni syn :)
Ewelina43
Ewelina43 24.11.2010 17:04
pycha
Ania69 10.11.2010 19:14
smaczne
Joanna108
Joanna108 29.10.2010 09:23
Łatwe, szybkie i niebanalne. Chętnie spróbuję takiej odmiany na śniadanie :).

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak