Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Likier kajmakowy

3.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

masa krówkowa w puszce
wódka 300 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Likier kajmakowy

Do wysokiego naczynia wlewamy czystą wódkę, stopniowo dodajemy w czasie miksowania masę krówkową (osobiście kupuję gotową w sklepie). Miksujemy bardzo uważnie, tak aby masa się nie zważyła. Przelewamy do karafki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anja3107 28.09.2012 13:30
ekstra
RenataZ-et 04.03.2011 11:46
To coś dla mnie ;)
jolajka 26.01.2011 09:44
do wypróbowania
matii6 18.01.2011 18:41
ach te likiery,,,
MAR3STA 15.01.2011 18:06
coś na słodko;)
misia53 04.12.2010 11:31
Każdy lepiej się poczuje , gdy kajmaku zasmakuje!
Ewelina47 27.11.2010 09:44
proste i na pewno pyszne
Margo1 10.11.2010 09:47
pychota
Katarzyna156 01.11.2010 09:27
Uwielbiam likierki :)
alaaa 28.10.2010 12:49
jest pyszna u mnie stoi w barku,,
gacopierz23 26.10.2010 17:02
Wspaniałe
Natalia/tubisiek 25.10.2010 08:48
pycha!
krzyniu1984 25.10.2010 06:29
coś pysznego!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak