Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

babka cytrynowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mąka
cukier
Kasia

Przepis i sposób przygotowania na: babka cytrynowa

ciasto
25 dag maki 25 dag cukru 25 dag kasi 4 jaja cytryna 1 łyż proszku
lukier
7/8 szkl cukru pudru pół cytryny zółtka utrzec z kasią i cukrem,gry masa bedzie puszystka dodac całą cytrynę startą na tarce ubic piane dodac do masy na koniec wsypac make z proszkiem delikatnie wymieszac piec 40 min

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agata1722
agata1722 26.06.2011 15:05
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak