Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka nadziewane szynką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka 15 dkg
majonez
szczypiorek usiekany
sól, pieprz
musztarda łyżeczki
jajko ugotowane na twardo 10 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka nadziewane szynką

Jajka kroimy na pół i ostrożnie wyjmujemy żółtka, wkładamy je do miseczki. Do żółtek dodajemy majonez, musztardę i przyprawy i ucieramy na puch. Szynkę drobno kroimy i wsypujemy do masy jajecznej. Całość dokładnie mieszamy. Małymy łyżeczkami nakładamy masę do białek.
Posypujemy szczypiorkiem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna152 04.03.2012 09:35
pycha
Robert10 31.07.2011 17:17
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak