Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Brokuł z fetą i pestkami dyni

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pestki dyni
brokuły 2 opakowania

Przepis i sposób przygotowania na: Brokuł z fetą i pestkami dyni

brokuły gotujemy do miękkości, ale trzeba uważać żeby ich nie rozgotować. Pestki dyni prażymy na patelni, fete kroimy w kostkę. W salaterce układamy brokuł, fete i posypujemy pestkami. Całośc polewamy rozrobionym sesem np wiosennym

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

smakoszek 19.03.2013 22:37
bardzo lubię takie sałatki
Ewelina38 21.02.2013 10:50
rewelacyjnie wygląda, nigdy nie kupowałam mrożonych brokułów, zawsze świeży
Babuszka 30.07.2012 19:31
ciekawie wygląda
Dorian 31.05.2012 08:04
genialne polaczenie, moje smaki
Renia1 12.02.2012 13:26
proste a jakie pyszne
LuKaSz4761 20.09.2011 04:27
dziś ją zrobie
Seba 23.05.2011 21:53
super
Tika4444 30.11.2010 10:06
ładnie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak