Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

GULASZ Z PAPRYKI

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryka 8 SZT.
mortadela 30 DAG
cebula 2 SZT.
olej 3 LYZKI
przecier pomidorowy 2 LYZKI
sól DO SMAKU
pieprz DO SMAKU
szczypiorek DO SMAKU

Przepis i sposób przygotowania na: GULASZ Z PAPRYKI

PAPRYKE POKROIC W KRAZKI. CEBULE DROBNO POKROIC W KOSTKE. KIELBASE POKROIC W PLASTERKI.W SZEROKIM RONDLU ROZGRZAC TLUSZCZ, PRZESMAZYC W NIM CEBULE Z KIELBASA, DODAC PAPRYKE I PRZECIER POMIDOROWY, PRZYPRAWIC SOLA I PIEPRZEM, DUSIC 10MIN. PRZED PODANIEM POSYPAC SZCZYPIORKIEM.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

everything 31.01.2012 12:59
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak