Zapiekanki na kajzerkach

Zapiekanki na kajzerkach

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gram

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kajzerka

    4 szt.
  • szynka

    8 plastrów
  • ser gauda

    8 plastrów
  • ser brie

    8 kawałków
  • pomidor

    8 plasterków
  • ogórek

    8 plasterków
  • bazylia

  • masło

  • cebula

    1/2 szt.
Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Kajzerki kroimy na połówki. Każdą smarujemy masłem. Układamy plastry szynki, ogórka, pomidora, cebuli. Zakrywamy serem. Posypujemy bazylią. Pieczemy do momentu aż ser się rozpuści. Gotowe polewamy ketchupem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Urszula5

16.05.2012 20:30
ciekawy pomysł na śniadanie zamiast kanapek

pacpaw

25.10.2010 10:36
ja troszkę skromniejsze robię, ale niedługo będzie trzeba zaszaleć i zrobić wg tego przepisu

gusia1000

24.10.2010 23:10
Pycha.

edyta18-20

23.10.2010 23:38
też takie robię

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat