Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z włoskiej kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewki 2
cebula 1
majonez
pieprz
sól
kapusta włoska

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z włoskiej kapusty

kapuste drobno szatkujemy, zasalamy i odstawiamy na godzine. Marchew ucieramy na tarelku, cebule kroimy w kostke. Kapuste odciskamy, dodajemy pozostale warzywa oraz majonez i przyprawy. Dokladnie mieszamy, podajemy do obiadu

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewelinapac 12.02.2011 22:39
super
Karolcia12 09.01.2011 11:29
świetnie wygląda
Mati13 09.12.2010 16:04
pyszna!
Mariusz17 07.12.2010 14:02
szybka i prosta
Magdalena/26Mooi 06.11.2010 19:06
dobra;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak