Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mortadela w cieście piwnym

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mortadela 500 gram
mąka 1 szklanka
jajko 1 sztuka
piwo 0,5 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: mortadela w cieście piwnym

Mąkę , jajko i piwo miksujemy przyprawiamy soloą i pieprzem, mortadele kroimy w plastry grubości 2 cm. Martadelę maczamy w ciescie smazymy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Izabela/bella81 09.10.2011 00:11
może być smaczna :)
ewa84 01.05.2011 10:46
extra
gacopierz23 25.10.2010 19:10
muszę spróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak