Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pierś z indyka faszerowana parówkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z indyka 1 kg
parówki 3 sztuki
bulion 500 mililitrów

Przepis i sposób przygotowania na: pierś z indyka faszerowana parówkami

Mięso myjemy, nożem robimy dziury w miesie w króre wkładamy parówki, mięso nacieramy przyprawą, obsmażamy na złoty kolor z obu stron, wkładamy do naczynia do pieczenia podlewamy bulionem pieczemy godzinę

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak