Zalewa ,marytnata do ryby

Zalewa ,marytnata do ryby

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • woda letnia

    2 l
  • cukier drobny

    7 łyżek
  • ocet 10 %

    1 szkl
  • olej roślinny

    1/2 szklanki
  • przyprawa uniwersalna Kucharek

    1 łyżka
  • cebula biała

    1 szt
  • liść laurowy

    3 szt
  • ziele angielskie mielone

    4 kulki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebule kroimy ,wszystkie składniki gotujemy 10 min i zalewamy usmażone rybki goracą zalewą .Słoik zakręcamy ,najlepsze po 5 dniach .

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

rakow2

03.01.2012 16:59
dobra

treonina

04.07.2011 23:08
robię bardzo podobnie :-)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat