Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotlet z ryby

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryby filet 3 szt
bułka 1 szt
mleko
cebula biała 1 szt
mąka 3 łyżki
jajko 2 szt
sól, pieprz
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Kotlet z ryby

Rybę pokroić na kawałki i zemleć w maszynce. Dodać uduszoną cebulę i bułkę umoczona w mleku. Dodać jajko, sól i pieprz. Wszystko wymieszać i uformować kotleciki. Obtoczyć je w jajku, mące lub bułce tartej i smażyć na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 09.07.2015 16:41
wyglądają apetycznie
bgs1984 04.05.2012 21:52
mniam
maciek7 17.01.2012 19:01
pycha
Justyna73 03.11.2010 14:08
uwielbiam rybki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak