Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Serowe jeżyki - przystawka

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser żółty 10 dkg
olej słonecznikowy 2 łyżki
białka z jajek 6 szt
szczypiorek 2 łyżki
pieprz, sól
papryk
twaróg 50 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Serowe jeżyki - przystawka

Twaróg zemleć, wymieszać z solą, pieprzem, olejem oraz z drobno pokrojonym szczypiorkiem.Ugotować jajka i pozostawić same białka. Na każdą połówkę białka nałożyć kulkę twarożku, posypać lekko papryką. Z żółtego sera pokroić cieniutkie słupki i wkłuć jako kolce w kulki twarogowe.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

radosna29 05.02.2012 22:04
super
iknkirke 05.08.2011 17:45
fajne
bursztynek 08.07.2011 00:03
może być pyszne
kochanyptysiu 13.03.2011 22:08
BARDZO FAJNE,CZEKAMY NA FOTKI!
plocia 27.10.2010 21:50
Smaczne
RenataZ-et 25.10.2010 21:25
Pomysłowe :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak