Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zraz cielęce z porem

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

zrazowe 500 gram
por 400 gram
bulion 200 mililitrów
śmietana 50 mililitrów

Przepis i sposób przygotowania na: zraz cielęce z porem

Mięso rozbijamy pora myjemy, kroimy .podsmażamy . Ukladamy na miesie pora, zwijamy. Podsmażamy zalewamy bulionem, dodajemy śmietanę dusimy 30 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnieszka/picola 05.09.2011 15:07
dobre
radek305
radek305 23.10.2010 11:08
na pewno wyśmienicie będzie smakowac

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak