Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

roladki wieprzowe faszerowane cukinią

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso wieprzowe bez kości 500 gram
cukinia 100 gram
bulion 200 m
śmietana 50 mililitrów

Przepis i sposób przygotowania na: roladki wieprzowe faszerowane cukinią

Mieso rozbijamy , cukinię obieramy kroimy na cienkie plastry , mięso przyprawiamy w środek wkładamy plastry cukini,zwijamy roladki można spiąć wykałaczkami. Podsmażamy zalewamy bulionem dusimy 30 minut dodajemy śmietanę przyprawiamy do smaku,

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak