Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bułka na bekonie

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bułka 2 szt
jajko 2 szt
wędlina 2 plasterki
oliwa do smażenia
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: bułka na bekonie

tłuszcz rozgrzać rozbić jajko i zapiec z obu stron tak samo z wędliną gdy będzie gotowa przeciąć na pół bułkę i zapiec w tej oliwie potem nałożyć na bułkę jajko wędlinę doprawić i można jeść można też trochę dodać ketchupu

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

KasiaK90 27.08.2011 11:12
pyszna bułeczka
Anna146 23.08.2011 17:06
aż mi ślinka cieknie
aleksa123 11.07.2011 22:00
Fajnie wygląda
marcia71 01.03.2011 23:42
własne zjadłam
krzyniu1984 19.01.2011 16:05
super
banditka 30.12.2010 12:06
super apetyczne :)
amorzenek 26.12.2010 07:41
Rewelacja
iwa643 26.12.2010 07:27
fajne
ada12302 06.12.2010 23:25
pyszna
marzena06 03.11.2010 13:50
super
Małgorzata113 23.10.2010 10:32
proste i smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak