Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieczarki w śmietanie

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

grzyby
masło 30 g
cebula 1
śmietana 1/2 szklanki
mąka 2 łyżki
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: pieczarki w śmietanie

Pieczarki umyć a następnie pokroić je w kosteczkę dusić ok. 10 minut razem z podsmażoną na maśle cebulką oraz solą i pieprzem. Połączyć z mąką rozrobioną z kwaśną śmietaną. Podawać do ziemniaczków.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 23.05.2012 22:40
Uwielbiam takie pieczarki.
Agnik 15.09.2011 16:45
super
Margo1 23.10.2010 09:21
lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak