Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

panierowana mozarella

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser mozarella
Bułka tarta klasyczna Prymat
jajko

Przepis i sposób przygotowania na: panierowana mozarella

Mozzarellę kroji się w plastry o grubości 1 cm i osusza, macza w jajku wymieszanym z solą i pieprzem, panieruje w bułce tartej i smaży na gorącym oleju.
Podaje się z sałatka zrobioną na bazie kapusty pekińskiej.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak