Sposób przygotowania
Filety pokroic na mniejsze kawałki. Jajko rozbełtać, przyprawić sola i pieprzem. Panierowac rybe w jajku i smazyć na zloty kolor na patelni.
Polać sosem tatarskim każdy kawałek ryby, gotowym lub zrobic świezy sos.
Sos tatarski:
3 łyżki majonezu, maly jogurt naturalny, ogórki konserowe pokroic w kostke, dodać koper i 2 zabki czosnku. Wymieszać razem, odstawic do lodówki zeby sie przegryzlo.
Polać sosem tatarskim każdy kawałek ryby, gotowym lub zrobic świezy sos.
Sos tatarski:
3 łyżki majonezu, maly jogurt naturalny, ogórki konserowe pokroic w kostke, dodać koper i 2 zabki czosnku. Wymieszać razem, odstawic do lodówki zeby sie przegryzlo.
Komentarze
Dodaj komentarz
Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !
iwona332
ewelinapac
Jaheira11
banditka
rakow2
KasiaK90