Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Losoś z sosem tatarskim

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łosoś filet 500 gram
jajko 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Losoś z sosem tatarskim

Filety pokroic na mniejsze kawałki. Jajko rozbełtać, przyprawić sola i pieprzem. Panierowac rybe w jajku i smazyć na zloty kolor na patelni.
Polać sosem tatarskim każdy kawałek ryby, gotowym lub zrobic świezy sos.

Sos tatarski:
3 łyżki majonezu, maly jogurt naturalny, ogórki konserowe pokroic w kostke, dodać koper i 2 zabki czosnku. Wymieszać razem, odstawic do lodówki zeby sie przegryzlo.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

KasiaK90 28.05.2012 08:25
wydaje sie smaczne:)
rakow2
rakow2 03.01.2012 16:58
może być
banditka 02.11.2011 09:34
uwielbiam lososia
Jaheira11 19.06.2011 22:51
rewelacja
ewelinapac 28.12.2010 09:01
ciekawe
iwona332 28.08.2010 01:35
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak