Losoś z sosem tatarskim

Losoś z sosem tatarskim

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • łosoś filet

    500 gram
  • jajko

    1 sztuka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filety pokroic na mniejsze kawałki. Jajko rozbełtać, przyprawić sola i pieprzem. Panierowac rybe w jajku i smazyć na zloty kolor na patelni.
Polać sosem tatarskim każdy kawałek ryby, gotowym lub zrobic świezy sos.

Sos tatarski:
3 łyżki majonezu, maly jogurt naturalny, ogórki konserowe pokroic w kostke, dodać koper i 2 zabki czosnku. Wymieszać razem, odstawic do lodówki zeby sie przegryzlo.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

KasiaK90

28.05.2012 08:25
wydaje sie smaczne:)

rakow2

03.01.2012 16:58
może być

banditka

02.11.2011 09:34
uwielbiam lososia

Jaheira11

19.06.2011 22:51
rewelacja

ewelinapac

28.12.2010 09:01
ciekawe

iwona332

28.08.2010 01:35
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat