Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

.KAPUSTA CZERWONA PO POZNAŃSKU.

3.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta 1
jabłko 1

Przepis i sposób przygotowania na: .KAPUSTA CZERWONA PO POZNAŃSKU.

Kapustę poszatkowac.Włożyc do
garnka z odrobiną wody.Gotujemy
ok.20 min.Stopic,słoninkę.
Obrac jabłko, zetrzec na tarce i
wrzucic do kapusty.Wymieszac.
Zrobic zasmażkę na tej roztopionej
słonince,dodac niecałą łykę mąki.
Dodac do kapusty,przyprawiamy octem,
solą i trochę cukru.Trochę poddusic
na małym ogniu.Można dodac dwie
podsmażone cebule.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 26.05.2011 22:50
Szybka w przygotowaniu i smaczna :)
Dorota71 16.09.2010 13:58
to jest super
Anna189 21.08.2010 17:53
ja dodaję jeszcze śliwki węgierki
Iwusia 03.08.2010 11:51
pyszniusia - robię podobną :)
emila3 01.06.2010 09:46
surowki,samo zdrowie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak