Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sok z kwaszonej kapusty z winogronami i jabłkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sok z kwaszonej kapusty 200 ml
jabłka 2 sztuki
marchw 1 sztuka
miód 1 łyżeczka
winogrona 250 g
winogrona czerwone 250 g

Przepis i sposób przygotowania na: Sok z kwaszonej kapusty z winogronami i jabłkami

Wymyć owoce, wycisnąć z nich sok. Marchew umyć, obrać i wycisnąć sok. Sok z kapusty wymieszać z miodem. Wszystkie składniki dokładnie połączyć.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Renataj 02.04.2012 09:37
Same witaminki.
Aneta2604 06.01.2012 21:35
ciekawe
Lidia6 18.10.2011 11:03
bardzo smaczna i zdrowa
ana00 01.05.2011 10:58
hmm ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak