Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotlety rybne

2.0
(7)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tilapia lub mintaj 500 gr
czosnek 1 ząbek
sól do smaku
pieprz do smaku
jajko 2 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat do panierowania
olej do smażenia
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat 2 łyżeczki
chleb 3 bez skórki

Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety rybne

Rybę rozmrozić i dobrze odsączyć.
Wszystkie składniki (oprócz bułki tartej) zmielić i dobrze wymieszać.
uformować kotlety i otoczyć w tartej bułce .. Smażyć na wolnym ogniu. podać z ryżem lub ziemniakami i surówką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bernika 24.10.2010 20:26
kotletów rybnych jeszcze nie robiłam. twoje sa zachecajace.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak