Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koniak polski

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

miód pszczeli 1/2 litra
spirytus 1 litr
wino 1/2 (gronowe)

Przepis i sposób przygotowania na: Koniak polski

Wino zmieszać z miodem i przegotować. Po wystudzeniu wlać spirytus. Napój wlać do butelek, zakorkować. Po 3 dniach koniak nadaje się do spożycia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 29.10.2010 19:45
Moniu Ty to wiesz co dobre... ]:->

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak