Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenne kanapki dla niejadków

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczywo 2 kromki
masło 20 g
pomidory 50 - 70 g
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenne kanapki dla niejadków

Pieczywo opiekamy w opiekaczu, smarujemy świeżym śmietankowym masełkiem. Pomidory myjemy, osuszamy i kroimy w plastry, układając je na przygotowanym pieczywie.
Na każdej kromeczce - na pomidorku układamy piórka cebulki i posypujemy świeżą wyhodowaną przez siebie rzeżuchą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rakow2
rakow2 01.01.2012 16:08
mniam już mam smak
Anna141
Anna141 03.05.2011 10:02
wyglądają rewelacyjnie :)
marta639 17.09.2010 21:29
kolorowe dobre i zdrowe dla dzieci :)
Anna211 13.05.2010 11:34
fajne z rzeżuszką :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak