Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z jaj

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 4 szt
margaryna lub masło 15 dag
koncentrat pomidorowy 2 łyżeczki
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z jaj

Białka z ugotowanych jajek drobno posiekać. Margarynę utrzeć z żółtkami, dodać koncentrat pomidorowy, posiekane białko. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Wymieszać. Smaczne na kanapki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ElizaT 27.09.2011 16:02
smaczna
indi 02.08.2011 10:12
uwielbiam pasty jajeczne :)
wolochski 25.01.2011 20:25
super
Justyna73 24.01.2011 15:44
bardzo smaczne
plocia 29.10.2010 21:36
Na pewno smaczne, na chlebek w sam raz
RenataZ-et 25.10.2010 21:24
Lubię takie pasty do chlebusia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak