Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta Rybna

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szproty w sosie pomidorowym 1 puszka
ogórek kiszony 4 sztuki
cebula 1 sztuka
sól do smaku
pieprz do smaku
śmietana
ser biały 30 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta Rybna

Ser biały wkładamy do miseczki i dusimy widelcem. Ogórka kiszonego obieramy ze skórki i kroimy w kosteczkę ( może być ze skórką) cebulę kroimy w drobną kostkę. Mieszamy z serem. Dodajemy jedną puszkę szprotów w sosie pomidorowym. Wszystko dokładnie mieszamy. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Podajemy z pieczywem. Smacznego !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aneta69 23.10.2010 22:00
wygląda apetycznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak