Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łazanki z kapustą pekińską

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron 1 opakowanie
cebula biała 1-2 szt
wędlina wg uznania
sól, pieprz
kapusta biała 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Łazanki z kapustą pekińską

1 opakowanie makaronu (świderki, kokardki, muszelki) ugotować w osolonej wodzie, odcedzić. Cebulę i wędlinę pokroić i podsmażyć. Kapustę pokroić dodać do cebuli i chwilę smażyć. Dodać makaron i przyprawy i wymieszać, chwilę smażyć.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 08.02.2014 09:29
Świetne danie :)
Tika4444 12.12.2010 09:52
fajny przepis, bo nie z kapuch kiszoną, ale \"slodką\"

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak