Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z tuńczyka

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 4 szt
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
majonez 2 łyżki
śmietana 2 łyżki
ser żółty 10 dag
cebula biała 1/2 szt
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z tuńczyka

Jajka ugotować na twardo, wydrążyć środki. Tuńczyka osączyć z zalewy, rozdrobić widelcem, żółtka posikać, wymieszać z tuńczykiem. Ser i cebulę pokroić w drobną kostkę i połączyć z resztą. Doprawić pieprzem, wymieszać. Dodać majonez, śmietanę wymieszać i nakładać do pozostałych z jajek białek.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 06.04.2012 22:37
treściwe i niewątpliwie smaczne
luki1984 22.01.2012 14:54
ciekawe
Rybciia 09.01.2012 20:58
pyszna
goofy9 04.11.2011 22:23
uwielbiam pasty jajeczne
bami 28.05.2011 11:08
Brzmi bardzo smakowicie :)
Barbara/zuza22_85 16.05.2011 12:06
bardzo lubie
m1monika 19.04.2011 15:50
mniam mniam :-)
Mariusz10 04.04.2011 23:45
fajna i prosta
matii6 26.02.2011 16:41
bardzo smaczna
RenataZ-et 11.02.2011 23:40
Świetna ta pasta!
Anna169Hosz 08.02.2011 22:28
Chyba sobie jutro taką zrobię, apetyczna!
alaaa 28.11.2010 13:28
pyszna pasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak