Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadzienie do pierogów ruskich

_X_
2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaków 80 dkg dkg
cebuli 5 dkg dkg
twaróg 20 dkg dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Nadzienie do pierogów ruskich

Nadzienie do pierogów ruskich: 80 dkg ziemniaków, 20 dkg sera (twarogu), 5 dkg
cebuli, 3 dkg tłuszczu, sól, pieprz
Ugotowane w mundurkach ziemniaki obrać, przepuścić przez maszynkę razem z serem,
dodać cebulę pokrajana w kostkę i usmażoną na złoty kolor, utrzeć wszystko na złotą
masę, dodać sól, pieprz.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasiaw 31.01.2012 18:35
chyba jednak ma?o sera
Henryka2 15.05.2011 00:50
Nie za mało tego sera?!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak