Przepis i sposób przygotowania na: Frykadelki wieprzowe
Ser pokroić w kostkę,a pomidoy suszone na połówki,z masy zrobić kotlety i w srodek kotletów włożyć ser i pomidor.Kotlety opanierować w mące w jajku i w bułce i usmażyć na oleju.
łopatka bez kości | 50 dkg |
cebula | 2 szt |
bułka czerstwa | 2 szt |
ser żółty | 20 dkg |
natka pietruszki | 4 łyżki |
sól, pieprz | do smaku |
jajko | 3 szt |
mąka | 15 dkg |
bułka tarta pikantna | 15 dkg |
pomidory suszone | 8 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: