Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane wędliną

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4
majonez 1 łyżka
- dkg wędliny
zielona pietruszka 1 łyżka
sól
pieprz
musztarda 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane wędliną

Ugotowane jajka przekroić wzdłuż na pól, wyjąć żółtka i rozetrzeć z majonezem. Bardzo drobno posiekać wędlinę (szynkę , kiełbasę itp.), dodać do utartych żółtek . Dodać też posiekaną natkę, do smaku sól, pieprz , musztardę i dobrze utrzeć. Napełnić białka , udekorować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grażyna13 16.11.2013 18:22
Podobają mi się :)
kate.500 09.08.2013 09:52
pyszne jajeczka
Łukasz15 28.12.2012 15:31
Pyszniutkie i ładnie podane
Motorek 10.08.2012 10:03
piękne i smaczne
ben-ka 07.07.2012 13:59
Takie pyszne jajeczka ominęłam:)
jeta72 06.02.2012 15:47
super
alaaa 08.12.2011 19:30
świetne na imprezkę,,
bami 29.06.2011 10:43
Wyglądają smacznie :)
matii6 29.05.2011 19:11
pyszności
Iwona51
Iwona51 19.04.2011 00:25
piękne i smaczne
Aneta41 06.03.2011 20:56
i ja też nie
agnieszka189 19.12.2010 20:19
szyneczką jeszcze nie faszerowałam
Natalia/tubisiek 23.10.2010 14:48
nigdy nie jadłam takich jajek :)
anja3107 22.10.2010 21:04
pychota
misia53 21.10.2010 20:11
Ma być 8-10 dkg wędliny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak