Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grzanki do zup.

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

bułka czerstwa wg.uznania
masło roślinne wg.uznania

Przepis i sposób przygotowania na: Grzanki do zup.

W każdym domu zostaje bułka,której już nikt nie zje i ja taką bułkę kroję drobną kosteczkę,rozpuszczam trochę masła roślinnego i robię grzanki.
Kosteczki bułki wkładam na blachę,skrapiam masłem i wkładam do gorącego piekarnika.
Grzanki można też zrobić na patelni a póżniej wykorzystać do czystych zup lub kremowych.
Grzanki podaję oddzielnie w salaterce lub małych miseczkach.
Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kate.500 08.12.2013 13:24
idealne do jakiegos pysznego kremu
Motorek 31.07.2013 07:44
fajny pomysł
caralajna 31.03.2013 08:30
ja czasem grzanki też do surówek dodaję :)
m1monika 22.07.2012 18:10
super!!!
Justa32 13.11.2011 10:34
świetne!!!
Andzia1977
Andzia1977 21.10.2011 00:04
super
anemon 17.09.2011 19:01
Wyszły jak malowane.
misia53 18.08.2011 00:30
oj szkoda... jakby tak bliżej to bym ukradla....
ben-ka 17.08.2011 09:03
hmmmm naczynka nie oddam,dostałam w prezencie:)
misia53 17.08.2011 00:27
a ja oprócz grzanek chcę jeszcze to naczynie ....
Justa32 24.07.2011 16:17
pyszne
barbara11561 10.04.2011 11:03
Też robię grzaneczki na masełku:)
FAFIK 15.03.2011 06:44
Bardzo ekonomiczne rozwiązanie
MAŁY 19.02.2011 10:07
fajna miseczka
etka 09.11.2010 09:46
dobre takie grzanki!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak