Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Arbuz z jagodami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

arbuz 300 dag
jagody 150 dag
syrop brzoskwiniowy 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Arbuz z jagodami

Z arbuza wyjąć pestki i pokroić na kawałki lub wydrążyć łyżką. Jagody dokładnie umyć. Wymieszać oba składniki razem, dodać syrop brzoskwiniowy. Połączyć wszystko razem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

izapozdro 17.12.2010 15:36
ciekawy przepis :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak