Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z sera topionego i rybą wędzoną

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser topiony 2 szt
ryba wędzona 20 dag
masło 2 łyżki
pieprz do smaku
natka pietruszki 1 łyżka
jajko ugotowane na twardo 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z sera topionego i rybą wędzoną

Rybę obrać ze skóry i ości. Ser topiony z masłem i żółtkami z ugotowanych jajek na twardo utrzeć w misce na masę. dodać rozgniecioną widelcem rybę, powinna powstać jednolita masa, wymieszać dodając pieprz ewentualnie sól do smaku oraz posiekaną natkę pietruszki. Pastą moża nafaszerować pozostałe białka z jajek lub używać do smarowania kanapek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 08.11.2012 09:12
fajna
Łukasz15 01.10.2012 04:36
Super
Monika193
Monika193 21.10.2010 09:11
fajna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak