Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

biała kapusta 30 dkg
jabłko 1 szt
por cały 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty

Oczyszczoną i opłukaną kapustę cienko poszatkować, lekko posolić i odstawić na 20 minut pod przykryciem. Pory oczyścić, umyć, pokroić w cienkie półplasterki. Umyte jabłko obrać i zetrzeć na tarce o dużych otworach. Wszystkie składniki wymieszać z majonezem. Doprawić do smaku solą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota71 16.09.2010 13:56
super surówka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak