Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Papryka faszerowana

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 30 dag
cebula 1 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
olej 2 łyżki
cukinia 1 szt
papryka czerwona 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Papryka faszerowana

Na patelni rozgrzać olej, dodać pokrajaną cebulę, lekko zrumienić, dodać umyte, posiekane pieczarki i pokrajaną w kostkę cukinię. Wszystko razem poddusić, doprawić solą i pieprzem. W papryce odciąc kapturki, oczyścić z nasin i nałożyc farsz. Włożyć do nagrzanego piekarnika, zapiec.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mela25 16.01.2014 10:51
bardzo dobra
Angelika10 20.09.2012 03:17
pyszna
Katarzyna59 18.06.2012 12:20
apetyczna
Iwusia 14.04.2012 22:40
smakowity farsz
Iwona51
Iwona51 11.12.2011 17:11
extra
Iwona51
Iwona51 11.12.2011 17:11
extra
kriso 28.08.2011 14:29
ciekawy przepis
Monika193
Monika193 05.11.2010 09:09
uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak