Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kurczak z czerwoną fasolą i chili

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

chili 1 sztuka
filet z kurczaka 300 gram
śmietan 200 mililitrów
bulion 500 mililitrów
fasola 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: kurczak z czerwoną fasolą i chili

bulion gotujemy, dodajemy fasolę , i pokroiona papryke , kurczaka kroimy w kostkę podsmazamy dodajemy do fasoli, dodajemy śmietanę przyprawiamy gotujemy 10 minut

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Natalia40 05.12.2011 18:18
pycha
halina16 24.05.2011 11:40
smaczne
Katarzyna/kate1980 21.10.2010 13:43
smakowite

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak