Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Serowe wiatraczki

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

twaróg 25 dkg
mąka pszenna 25 dkg
cukier 1 łyżka
cukier waniliowy 2 łyżeczki
margaryna 15 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Serowe wiatraczki

Wszystko razem zagnieść,rozwałkować.Kroić na kwadraty na środek wyłożyć powidła ,ponacinać i zwijać dokładnie zlepiając na środku.Zimne popudrować lub polukrować.Piec w 160 st około 15 min.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

[email protected] 22.01.2013 18:10
wow fajnie to zrobiłaś
anemon 24.11.2012 17:25
Ale śliczne, no i z powidłami.
Iwona56 15.06.2012 10:11
śliczne
Krystyna32 30.03.2012 08:49
extra
ben-ka 30.01.2012 10:01
A? ?linka ciekie na sam widok:)
Krzysztof18
Krzysztof18 12.11.2011 07:19
wizualnie super
barbara11561 14.05.2011 09:27
Super smaczne:):)
Neetka90 12.01.2011 19:39
pomysłowe
matii6 18.11.2010 20:02
ślicznie to zrobiłaś,,
misia53 18.11.2010 12:25
Wiatraczki serowe do zjadania gotowe..... pychowato zrobione!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak