Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

schab pieczarkowo-koperkowy

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 60 dag
olej do smażenia
pieczaki 20 dag
koper świeży do smaku
Sos pieczeniowy ciemny
cebula biała
kostka grzybowa 1
śmietana 30% 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: schab pieczarkowo-koperkowy

schab umyć, pokroić i dać na rozgrzany tłuszcz, obsmażyć z obu stron dodać cebulę i dusić, zalać wodą, gotować do miękkości, dodać pokrojone pieczarki, gotować, dodać kostkę grzybową i rozpuszczony sos pieczeniowy, na konie dodać śmietanę i drobno pokrojony koperek, doprawić do smaku przyprawami

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

irenka 21.04.2012 13:08
super jedzonko
angelusia111 18.12.2011 13:42
Uwielbiam pieczarki i koperek tak więc muszę ten przepis wypróbować
Kate131 04.03.2011 07:19
pyszne
gusia1000 03.02.2011 19:11
Sycące danie obiadowe.
Mysiunia 23.10.2010 12:35
bardzo ciekawe:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak