Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

schab w pieczarkach

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 0,5 kg
pieczarki 40 dag
cebula 1
olej do smażenia
woda
przyprawa uniwersalna Kucharek

Przepis i sposób przygotowania na: schab w pieczarkach

pokroić schab, dać na petelnie na rozgrzany olej, pokroić drobno cebulę podsmażyć razem ze schabem, podlać wodą, gotować do miękkości, pokroić pieczarki dodać do schabu, posypać pieprzem i wegetą , dusić na wolnym ogniu do odparowania wody, podawać z ryżem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota59 17.01.2013 13:24
smaczne danie
miki47 08.03.2011 17:20
pycha
gusia1000 03.02.2011 19:08
Danie na medal.
Kate131 17.11.2010 07:25
pyszny taki schabik

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak