Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa ruska

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

barszcz czerwony 2 opakowania
śmietana 6 łyżek
warzywa mrożone 1 (na barszcz ukraiński)

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa ruska

Mięsko i warzywa ugotować,kiedy będą miękkie, dodać czerwoną fasole z puszki (można dać każdą fasolę niekoniecznie z puszki) dodać barszcz czerwony rozmieszany wcześniej z niewielką ilością zupy, zaprawić śmietaną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

stokrotka 06.01.2011 15:09
lubię taką
cukiereczek 15.09.2010 09:20
lubię taką zupę
pawel007 01.09.2010 22:09
ciekawy przepis
gusia1000 07.08.2010 22:43
Podoba mi się nazwa tej zupy.
koteczek22 26.06.2010 10:50
prosta zupka muszę kiedyś ja spróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak