Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa gulaszowa

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso wieprzowe bez kości 20 dkg
papryka 1 szt.
ziemniaki 4 szt.
przecier pomidorowy 2 łyzki
śmietana 12% 2 łyzki
Kucharek 2 łyzki
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
cebula biała 1 szt.
margaryna 1/2 kostki

Przepis i sposób przygotowania na: zupa gulaszowa

Margarynę rozpuścić w rondelku, wkroić cebulę i mięso wieprzowe w kostkę. Podsmażyć. Dodać paprykę pokrojone ziemniaki i podlać wodą . Gotować do miękkości. Doprawić Kucharkiem, pieprzem, śmietaną i przecierem pomidorowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Goya 24.06.2012 21:17
super
mamusia1 07.04.2012 18:23
smaczna zupka
mamusia1 07.04.2012 18:23
smaczna zupka
malaczarna23 07.03.2012 09:17
lubię
Goya 06.03.2012 21:34
mniam
mamusia1 20.12.2011 16:38
super!
mamusia1 20.12.2011 16:38
super!
mamusia1 12.12.2011 14:01
pyszna
mamusia1 12.12.2011 14:01
pyszna
Beata73 18.11.2011 14:45
super
Beata73 18.11.2011 14:45
super
Goya 02.10.2011 20:44
pycha
Beata73 14.12.2010 14:51
jedna z moich ulubionych zup!
mamusia1 28.11.2010 15:58
moi goście to uwielbiają!
kuklik 22.11.2010 16:07
pyszne
Joanna108
Joanna108 11.11.2010 12:19
To takie danie, które króluje na niemieckich stołach, a że swego czasu tam studiowałam, to jadłam ją wielokrotnie. Polecam!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak