Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dorsz pieczony w folii z warzywami

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z dorsza 2 sztuki
sól, pieprz
por (biała część) 0,5
marchew 1

Przepis i sposób przygotowania na: Dorsz pieczony w folii z warzywami

Filet z dorsza przyprawiamy przyprawą do ryb, odstawiamy.
W tym czasie por i marchew kroimy w krążki, na folii układamy rybę, posypujemy warzywami, dokładnie owijamy, układamy na blaszce, pieczemy ok 25 minut w temp 180stopni.

Pyszna, zdrowa rybka :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Koper 18.08.2011 22:41
Lubię piec rybę z warzywami w folii, jest delikatna i pyszna wtedy, ale ja zawsze marchewkę trę na tarce
Koper 18.08.2011 22:41
Lubię piec rybę z warzywami w folii, jest delikatna i pyszna wtedy, ale ja zawsze marchewkę trę na tarce
Agnik 27.05.2011 10:07
apetycznie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak