Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

moja panga na zielono

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z pangi 50 dag
pęczek natki pietruszki
czosnek
sól
masło
oliwa 3łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: moja panga na zielono

Naczynie żaroodporne smarujemy masłem wkładamy rybę która jest lekko osolona i pieczemy 30 minut w 180 st. w między czasie kiedy rybka nam się piecze myjemy i siekamy drobno natkę pietruszki , którą wymieszać z oliwą i rozgniecionym czosnkiem, Gdy ryba nam się jeszcze piecze to 10 minut przed końcem posypujemy natką pietruszki z czosnkiem i pieczemy 10 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

babcia
babcia 07.07.2012 17:07
fajny pomysł
babcia
babcia 07.07.2012 17:07
fajny pomysł
matii6 11.01.2011 18:29
pyszności ,lubię ryby pod każdą postacią
Margo1 22.10.2010 17:11
pangę przerabiałam na różne sposoby
alaaa 22.10.2010 15:07
na pewno smaczne
Natalia/tubisiek 20.10.2010 09:25
super!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak