Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sznycle z indyka z mozzarellą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

gotowe sznycle 4
puszki pomidorow 1/2
sera mozzarella w zalewie 200g
łyżka musztardy 1
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sznycle z indyka z mozzarellą

Mięso porządnie robijamy tłuczkiem moczonym w wodzie. Mięso przyprawiamy solą i pieprzem i smarujemy musztardą. Ser kroimy w grube plastry. Na każdym sznyclu układamy po jednym plastrze mozzarelli i łyżce pomidoró. Sznycle skladamy na pół, spinamy wykałaczką, panierujemy w mące i smażymy na rozgrzanym oleju na rumiano. Podajemy z ryzem i ugotowanymi warzywami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cukiereczek 04.02.2012 09:57
lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak